- receptfritt.

ignorera det senaste inlägget, jag är inne i skiten igen.

Efter en tre veckor lång hetsätning kom all ångest 
på en gång och nu är jag djupt nere i det igen (yy)
känns roligt.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tänkte bara kika förbi och ge en peppkram. Kämpa på!

2008-06-30 @ 15:35:41
URL: http://sannaaah.blogg.se/
Postat av: Alicia

Hej! Du får jättegärna ta en titt på min blogg. Finns massor med tips om klädesplagg och smink, och fina kollage och bilder!



Kram Alicia



ps; jag hoppas verkligen att du blir "frisk". (eller det känns fel att säga "frisk", som att det är ngt fel på dig, men du fattar?) kan inte säga att jag förstår hur du har det, men lite, för jag har nåt slags konstigt förhållande till mat, och vad som är mycket och lite!

2008-06-30 @ 16:51:51
URL: http://aliciaeriksson.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag vet hur dt känns, dt där med hetsätning och ångest. själv känner jag ångest dagligen. Känner ångest när jag inte kan äta och känner ångest när jag äter för mkt för att jag tror att jag kmr bli fet. är som 2 personer.



Har läst din blogg ett par ggr och jag tycker du är grymt cool och du verkar vara en asrolig och härlig tjej och det är synd att du känner som du gör jag hoppas att du snart kommer upp ur skiten.



vet inte riktigt varför jag kommenterar, du kanske blir typ rädd elr nått när en främling skriver värsta grejen men ville bara säga att du är cool och hoppas du typ känner stödet från en som vet hur dt är och som själv försöker komma upp ur skiten

2008-07-04 @ 01:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0